Maatwerk kasten
Door ons gemaakt
door jou gemonteerd.

Duidelijke prijs voor een maatwerk kast

Configureer, bestel en monteer

Curabitur egestas enim ex, id tempor purus mollis id. Morbi quis ipsum eget leo finibus dictum ac eget sem. Aenean tempor urna risus, nec suscipit nibh cursus quis. Sed accumsan non nisi in convallis. Curabitur maximus condimentum purus vitae dictum.

Kastmakers klaar, bouwen maar!

Word een echte kastmaker en ontwerp en maak je eigen kast. Bepaal zelf de afmetingen, inrichting en uitvoering. De kast wordt als een kant-en-klaar bouwpakket bij jou thuis geleverd. Rolmaat en waterpas in de aanslag en het bouwen kan beginnen.

In drie stappen van ontwerp tot kast

1
Meet de ruimte en bij jouw klant.

Gebruik onze handige meethandleiding. Kies in de configurator de afmetingen, jouw ideale inrichting en de houtsoort.

2
Wij nemen contact met je op.

We bespreken de offerte en samen met jou zetten we de puntjes op de spreekwoordelijke i.

3
Levering & bouwen maar.

Binnen 4 weken wordt jouw kast in een doe-het-zelf pakket geleverd. Deze zet je makkelijk in elkaar met onze handleiding.

Dit vind je misschien ook leuk

vanaf 2875,-

Dit bestelde Wieke

vanaf 2195

Dit bestelde Aïsha

vanaf 1655,-

Dit bestelde Ilse

vanaf 1985,-

Dit bestelde Ben

Kwaliteit in huis.

We gebruiken duurzame houtsoorten van Unilin als basis voor al onze kasten. Onze kasten zijn uitgerust met Inserta scharnieren van Blum. Deze uitvoering van de Blum scharnieren heeft een openingshoek van 110 graden en is standaard uitgerust met een  soft-close zelf sluitmechanisme.

De lades, voorzien van een eveneens soft-close mechanisme, zijn van Ta’Or. Bovendien zijn al onze kasten standaard uitgerust met een push-to-open systeem van Blum voor moeiteloze opening van de deuren.