Wie zijn wij?

In 2019 heeft Milan, voormalig meubelmaker en interieurontwerper, Wijzagenhout.nl opgericht. Wijzagenhout.nl was een online houtzagerij die gebruik maakte van een CNC-zaagmachine om plaatmateriaal tot op de millimeter nauwkeurig te zagen.

Naast aanvragen voor op maat gezaagd plaatmateriaal, merkte Milan al snel dat er veel behoefte is aan wand- en kledingkasten op maat. En zo werd Kastmakers.nl geboren.

Kastmakers.nl beschikt over circa 40 verschillende soorten plaatmateriaal. Dit plaatmateriaal wordt door de CNC-zaagmachine op maat gezaagd.

De maatwerkkasten van Kastmakers.nl bestaan uit vooraf samengestelde modules, die door middel van Minifix in elkaar gezet kunnen worden. Deze modules kunnen in de hoogte, breedte en diepte worden aangepast. Op deze manier maakt Kastmakers.nl het mogelijk om de klant zelf zijn eigen kast te laten ontwerpen en bouwen.

In drie eenvoudige stappen van ontwerp tot droomkast

1
Meet de ruimte in en configureer online jouw kast.

Volg onze handige meethandleiding en stel vervolgens in de configurator de gewenste maten, jouw ideale indeling en de houtsoort of kleur naar jouw voorkeur in.

2
Vrijblijvend contact met een persoonlijk 3D ontwerp.

We nemen de offerte door en zetten samen de puntjes op de spreekwoordelijke i.

3
Kastmakers klaar, bouwen maar!

Je ontvangt jouw kast als een doe-het-zelf pakket binnen 4 weken. Met behulp van onze handleiding is de kast eenvoudig in elkaar te zetten.

Twee linkerhanden? Geen probleem.

Ook als je minder handig bent, kun je met een gerust hart zelf je eigen kast maken. Voor het bouwen van jouw kast heb je simpelweg alleen een kruiskopschroevendraaier nodig. Kom je er niet helemaal uit? Zie onze handleidingen.

Pro tip: Haal een buddy in huis. Voor grote projecten werk je het beste met twee personen.