Maatwerk kasten,
speciaal voor jouw klanten

Maatwerk kasten,
die eenvoudig zelf te installeren zijn

Bij Kastmakers.nl willen we graag samenwerken op een eerlijke en professionele manier. Als je voor ons kiest en ons vertrouwt, zorgen we ervoor dat je daarvoor beloond wordt. Geen gedoe met ingewikkelde regels, maar gewoon leuke voordelen en kortingen voor onze loyale professionele klanten. Het is voordelig om je maatwerk bij ons te laten maken en samen te werken aan een langdurige relatie.

Kwaliteit in huis.

Onze kasten zijn van hoogwaardige kwaliteit. De soft-close scharnieren in onze kasten komen van Blum. De lades, met een eveneens soft-close mechanisme, zijn van het bekroonde Ta’Or. En de leverancier van onze duurzame houtsoorten is Unilin. Al onze kasten hebben standaard een push to open systeem om de deuren te openen. Door middel van het Rafix systeem is jouw kast binnen no time gemonteerd.

In drie eenvoudige stappen

1
Meet de ruimte in en configureer.

Volg onze handige meethandleiding en stel vervolgens in de configurator de gewenste maten, jouw ideale indeling en de houtsoort of kleur naar jouw voorkeur in.

2
Advies en 3D ontwerp

We nemen de kast door en zetten samen de puntjes op de spreekwoordelijke i. Wij maken een 3D ontwerp voor jouw klant.

3
Kastmakers klaar, bouwen maar!

Je ontvangt jouw kast als een doe-het-zelf pakket binnen 4-6 weken. Met behulp van onze handleiding is de kast eenvoudig in elkaar te zetten.

Eenvoudig installeren

Zet je maatwerk kast supersnel en eenvoudig in elkaar met behulp van onze gepersonaliseerde handleiding en win kostbare tijd terug voor de dingen die er echt toe doen in het leven.

Ik wil partner worden

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.

    Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.