Maatwerk kasten,
speciaal voor jouw klanten

Klikken en klaar is Kees!

Ontdek ons innovatieve kliksysteem dat het monteren van kasten moeiteloos maakt. Onze panelen klikken gemakkelijk in elkaar zonder het gebruik van gereedschap. Het kliksysteem is niet alleen stevig, maar ook volledig onzichtbaar, waardoor zelfs de binnenkant van je kast er prachtig uitziet.

Omdat alle panelen kant-en-klaar in een doe-het-zelf pakket bij jou thuis worden afgeleverd, hoef je alleen maar de stappen te volgen in jouw persoonlijke handleiding, speciaal opgesteld voor jouw unieke kast.

Proost, op een fijne samenwerking!

We zien graag een samenwerking als een verlengstuk van uw werkplaats. Eerlijkheid en transparantie zijn voor ons essentieel. We werken nauwkeurig volgens afspraak, zodat u kunt rekenen op een vlotte en moeiteloze samenwerking.

Bovendien belonen we graag onze gewaardeerde partners. Daarom bieden we aantrekkelijke kortingen aan voor afnemers die meer bij ons bestellen. Hoe meer u afneemt, hoe hoger de korting die we kunnen aanbieden. Op deze manier streven we naar een win-win situatie, waarbij u profiteert van onze hoogwaardige producten en diensten tegen aantrekkelijke tarieven.

Jouw kast,
speciaal
door jou.

 1. 1
  Op maat

  Creëer jouw kast tot op de millimeter nauwkeurig, volledig afgestemd op jouw ruimte, kleurvoorkeur en gewenste indeling.

 2. 2
  Eenvoudig

  Zet jouw kast eenvoudig in elkaar met ons handige kliksysteem, zonder dat je gereedschap nodig hebt.

 3. 3
  Meubelmakerskwaliteit

  Bij ons krijg je een hoogwaardige kast tegen een betaalbare prijs, gemaakt met alleen de beste materialen.

 4. 4
  Kleur of hout

  Met keuze uit maar liefst 30 kleursoorten en 8 houtdecoren, vind je bij ons gegarandeerd de perfecte match voor jouw interieur.

 5. 5
  'Ding dong'

  De kast wordt vanaf 6 weken als doe-het-zelf pakket thuisbezorgd.

Kledingkast configurator

Kwaliteit in huis.

We gebruiken duurzame houtsoorten van Unilin als basis voor al onze kasten. Onze kasten zijn uitgerust met Inserta scharnieren van Blum. Deze uitvoering van de Blum scharnieren heeft een openingshoek van 110 graden en is standaard uitgerust met een  soft-close zelf sluitmechanisme.

De lades, voorzien van een eveneens soft-close mechanisme, zijn van Ta’Or. Bovendien zijn al onze kasten standaard uitgerust met een push-to-open systeem van Blum voor moeiteloze opening van de deuren.

In 3 eenvoudige stappen van ontwerp naar maatwerk kast.

1
Meet de ruimte in en configureer jouw kast in de configurator.
2
Vrijblijvend contact met een persoonlijk 3D ontwerp.
3
Kastmakers klaar, bouwen maar!

Eenvoudig installeren.

Monteer jouw op maat gemaakte kast razendsnel en moeiteloos met onze op maat gemaakte handleiding, zodat je kostbare tijd kunt besparen voor andere projecten.

Ik wil partner worden

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.

  Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.