Kast met rechte wanden

Breedte

Meet de breedte op drie plekken: onderaan, bovenaan en in het midden van de muur. Meet horizontaal van muur tot muur. De kleinste afmeting is de maximale breedte van de kast.

Hoogte

Meet de hoogte op drie plekken: linkerzijde, rechterzijde en in het midden. Meet verticaal van vloer tot plafond. De kleinste afmeting is de maximale hoogte van de kast.

Diepte

Bepaal de diepte van de kast door horizontaal vanaf de muur te meten.

Kast met schuine wanden

Schuine wand linker- of rechterzijde

 1. Meet de breedte van de onderkant van de kast. Meet horizontaal over de vloer van muur tot muur. De kleinste afmeting is de maximale breedte van de onderkant van de kast.
 2. Meet de breedte van de bovenkant van de kast. Meet horizontaal op het plafond van de rechte wand tot de knik van de schuine wand. De kleinste afmeting is de maximale breedte van de bovenkant van de kast.
 3. Meet de hoogte van de wand met het schuine deel. Meet verticaal van vloer tot aan de knik. De kleinste afmeting is de maximale hoogte van het schuine deel van de kast.
 4. Meet de hoogte van de rechte wand. Meet verticaal van vloer tot plafond. De kleinste afmeting is de maximale hoogte van het rechte deel van de kast.
 5. Wij berekenen de hoek van het schuine deel in onze software.

Schuine wand linker- en rechterzijde

 1. Bepaal de diepte van de kast door horizontaal vanaf de muur te meten.
 2. Meet de breedte van de onderkant van de kast. Meet horizontaal over de vloer van muur tot muur. De kleinste afmeting is de maximale breedte van de onderkant van de kast.
 3. Meet de breedte van de bovenkant van de kast. Meet horizontaal op het plafond van knik tot knik. De kleinste afmeting is de maximale breedte van de bovenkant van de kast.
 4. Meet de hoogte van de wanden met de schuine delen. Meet verticaal van vloer tot aan de knik. De kleinste afmeting is de maximale hoogte van het schuine deel van de kast.
 5. Wij berekenen de hoeken van de schuine delen in onze software.

Schuine wand achterzijde

 1. Bepaal de diepte van de kast door horizontaal vanaf de muur te meten.
 2. Meet tot hoogte van de achterzijde van de kast. Meet verticaal van vloer tot aan de knik. De kleinste afmeting is de maximale hoogte van de achterzijde van de kast.
 3. Meet de hoogte van de voorzijde van de kast. Meet verticaal van vloer tot aan het plafond. De kleinste afmeting is de maximale hoogte van de voorzijde van de kast.
 4. Wij berekenen de hoek van het schuine deel in onze software.

Dit vind je misschien ook leuk

vanaf 2875,-

Dit bestelde Wieke

vanaf 2195

Dit bestelde Aïsha

vanaf 1655,-

Dit bestelde Ilse

vanaf 1985,-

Dit bestelde Ben

Twee rechterhanden nodig? Onze Kastmakers staan voor je klaar!

Ondanks dat de installatie snel en moeiteloos kan zijn, heb je wellicht niet de tijd of de middelen om de kast zelf te monteren. Geen probleem! Wij staan klaar om te helpen.

Neem contact met ons op via ons contactformulier en laat onze deskundige Kastmakers de klus voor je klaren.