Bestelling

Je kunt een offerte opvragen door gebruik te maken van ons contactformulier of via de configurator.

Wij snappen dat een maatwerk kast een grote investering is. Maar omdat de kast volledig volgens specifieke wensen wordt vervaardigd en dus niet meer bruikbaar is voor eventuele andere klanten en/of ruimtes dient het bedrag volledig voldaan te zijn bij aanvang van de opdracht. Indien er dingen eventueel niet volgens wens geleverd zijn zullen wij altijd meedenken om dit goed af te handelen.

Als het gewenste materiaal op voorraad is, bedraagt de levertijd 6-8 weken.

Aangezien we veel kasten leveren, moeten we een strakke planning handhaven, maar we staan zeker open voor het bespreken van jouw voorkeur.

Alle onderdelen worden zorgvuldig en netjes verpakt. De kast wordt als een plat pakket geleverd door onze eigen Kastmakers.nl bus.

Zodra de betaling is afgerond, verwachten we dat je de kast binnen ongeveer vier weken in huis hebt. Gedurende deze periode kun je contact met ons opnemen om de status van je bestelling te achterhalen. Bovendien zullen we je een week voorafgaand aan de levering informeren over de verwachte leverdatum van jouw kast.

Hulp

Op de pagina: meethandleiding vind je handige stappen voor een nauwkeurige inmeting. Wij houden altijd rekening met bepaalde toleranties en zullen altijd foto’s vragen van de ruimte om zo eventuele problemen te tackelen.

Nee, dit is niet vereist. Zodra je de offerte hebt aangevraagd, nemen we contact met je op om de afmetingen te bespreken. Tijdens dit gesprek zullen we met je meedenken over de mogelijkheden en ervoor zorgen dat de kast perfect past bij jouw maatvoering.

Hét revolutionaire klik-systeem waardoor meubels monteren super eenvoudig is, en dat alles zónder gereedschap. Het is super stevig maar ook nog eens volledig onzichtbaar, dus zélfs de binnenkant van je kast is een plaatje.

We staan doordeweeks van maandag tot vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur klaar om op afstand ondersteuning te bieden. Dit kan plaatsvinden via e-mail of WhatsApp. Voor minder urgente verzoeken kun je ons bereiken via onze e-mail info@kastmakers.nl. Vermeld hierbij je naam, het type kast en je vraag.

Materiaal

De kasten zijn gemaakt van 18 millimeter melamine spaanplaat met een kleur- of houtdecorafwerking.

We gebruiken hoogwaardig plaatmateriaal van 18 mm dik voor de volledige kast, ook onze achterwanden zijn 18mm dikte. Dit resulteert in een zeer solide constructie.

De soft-close scharnieren in onze kasten zijn van het merk Blum.

De lades, voorzien van een soft-close mechanisme, zijn gemaakt door het gerenommeerde merk Ta’Or.

Op dit moment kun je je eigen handgrepen toevoegen aan onze levering. We zullen zonder extra kosten zorgen voor de benodigde boorgaten in de deuren, tenzij je de voorkeur geeft aan een “push-to-open” systeem. De details hiervan bespreken we samen tijdens ons gesprek om alles precies af te stemmen.

Het is te allen tijde mogelijk om een afzonderlijk onderdeel te bestellen tegen een meerprijs.

De planken zijn geplaatst in rijboringen met verstelbare pinnetjes, wat tal van mogelijkheden biedt voor de indeling van je op maat gemaakte kastenwand.

Tijdens het ontwerpgesprek, wanneer we de laatste details bespreken, zijn er nog tal van mogelijkheden.

Garantie

Voorafgaand aan de productie van de kast ontvang je een nauwkeurig op maat gemaakt ontwerp. Voordat we met het zagen van je kast beginnen, vragen we je om het ontwerp goed te keuren, samen met de bijbehorende factuur.

Als de kast tijdens het transport beschadigd raakt, zullen we ervoor zorgen dat het beschadigde onderdeel wordt vervangen.

Dat kan gebeuren. Neem contact met ons op, we zullen streven naar een geschikte oplossing.

Als er iets ontbreekt of niet correct is, zullen wij er zorg voor dragen dat dit opgelost wordt.

Wij accepteren geen retouren voor kasten of onderdelen. Zodra de kast op maat is gemaakt, is deze specifiek voor de klant ontworpen en kunnen we deze niet meer retour nemen.

Kastmakers klaar, bouwen maar!

Word een echte kastmaker en ontwerp en maak je eigen kast. Bepaal zelf de afmetingen, inrichting en uitvoering. De kast wordt als een kant-en-klaar bouwpakket bij jou thuis geleverd. Rolmaat en waterpas in de aanslag en het bouwen kan beginnen.