Handleiding voor het kliksysteem

Hét klik-systeem

Hét revolutionaire klik-systeem waardoor meubels monteren super eenvoudig is, en dat alles zonder gedoe met gereedschap. Super stevig maar ook nog eens volledig onzichtbaar. Dus zelfs de binnenkant van je kast is een plaatje. En het beste van dit alles? Het is net zo gemakkelijk te demonteren als het is om te monteren.

Hoe werkt het?

Platform plaatsen + stellen

Draai aan de pootjes totdat de juiste hoogte is behaald en de plint ónder het platform past. Maak alles waterpas en je basis is klaar.

Platform in zijwand klikken

Duw het platform in de zijkant van je kast. De eerste stap met hét klik-systeem is nu gezet! Door het platform naar voren te trekken schuif je de delen weer uit elkaar.

Plint erin

De plint past er in de hoogte mooi onder, deze kan je nu alvast vast klikken in de staander/zijkant van je kast.

Achterwand, klik

De achterwand zorgt voor extra stevigheid in een meubel. In dit geval is deze ook 18mm wat het zeer robuust maakt. In de achterwand zitten 2 pinnetjes die corresponderen met de gaatjes in de bodem en/of horizontale verdeler plank.

Horizontale verdeler

Net als het platform klik je de horizontale verdeler in de zijkant van je kast. Zorgt ervoor dat de pinnetjes van de achterwand hierin vallen.

Ac eget lacus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas accumsan turpis nisi, sit amet laoreet justo rhoncus tempor. In molestie risus accumsan erat elementum condimentum ac eget lacus.

Hét scharnierplaatje

Dit Inserta scharnierplaatje van Blum kan werktuigloos worden gemonteerd, gezien deze zich in het hout zal trekken.

Dé scharnier in meubelland

Ook hierbij het voordeel van de Inserta lijn van Blum is de snelle montage die hierbij mogelijk is, geheel zonder gereedschap. Deze uitvoering van de Blum scharnieren heeft een openingshoek van 110 graden en is standaard uitgerust met een zelfsluitmechanisme.

Push to open

Blum Tip-on voor gebruik bij greeploze deuren. Eenvoudig te activeren, door op de deur te drukken. Hierna zal de deur ver genoeg openen om deze handmatig verder te kunnen bedienen (ongeveer 38 mm). Door de handmatige draaiing kan je de deur verder naar binnen en naar buitenstellen voor een extra strakke afwerking.

Rechterhandje nodig?

Denk je, allemaal leuk en aardig maar heb je er simpelweg geen tijd voor om je kast zelf te installeren? Ook hierbij kunnen wij jouw helpende hand zijn, vraag naar de mogelijkheden via ons contactformulier.

Ac eget lacus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas accumsan turpis nisi, sit amet laoreet justo rhoncus tempor. In molestie risus accumsan erat elementum condimentum ac eget lacus.